Lions Klub KRŠKO

Pomagamo!

Lions klub Krško podaril otrokom več kot 5000 igrač

Ko smo leta 1996 v Krškem ustanovili 20. Lions klub v Sloveniji, marsikdo med nami ni povsem vedel ali bomo uspeli uresničiti zastavljene cilje.

V vseh teh letih delovanja smo z različnimi dobrodelnimi akcijami, donacijami in prireditvami uspeli zbrati sredstva, ki smo jih namenili pomoči potrebnim: slepim in slabovidnim, socialno ogroženim družinam in posameznikom, nadarjenim študentom, odvisnikom od drog, invalidom, ljudem, ki so jih prizadele naravne nesreče. Nekaj naših akcij je postalo že tradicionalnih – Plakat miru, čistilna akcija, obdaritev otrok v decembru in obisk varovancev v domu na Impoljci.

Letos je Lions klub Krško pridobil večjo količino igrač, ki smo jih z veseljem poklonili otrokom v vrtcih v krški in sevniški občini. Igrače smo namenili tudi OŠ Mihajla Rostoharja, Materinskemu domu, Kriznemu centru in otroškima oddelkoma v Zdravstvenem domu v Krškem in v Sevnici. Z več kot 5000 igračami smo malčkom polepšali njihov čas za igro.

Čeprav je akcija zahtevala kar nekaj načrtovanja, dobre volje in pridnosti članov kluba, da so lahko igrače prispele na tako različne naslove, je najpomembneje , da so jih bili otroci veseli.

Ana Kukovičič

pdfobdaritev_otrok_2011.pdf2.07 MB

 

pomagamo

100tka

Sponzorji

Statistika obiskov

Zadetki pogledov prispevkov
31735