Lions Klub KRŠKO

Pomagamo!

22.05.2014 Lions Klub Krško skupaj z dijaki ŠC Krško-Sevnica odprl srca dobrodelnosti

       »Tisti, ki prinašajo žarek svetlobe v življenje drugih, se ji sami ne morejo izogniti.«

(Sir J. M. Barrie),

 … tako je zapisala ga. Simona Karl, profesorica slovenskega jezika v ŠC Krško-Sevnica v prispevku dobrodelne prireditve, ki so jo v šolskem letu 2013/2014 organizirali v Šporni dvorani Krško dijaki in profesorji  ŠC Krško-Sevnica, povezani s srčnostjo nastopajočih in vseh tistih, ki so se je udeležili.

Namen prireditve je bilo zbrati čim več sredstev za dolgotrajno bolne in socialno šibke dijake, ki so se kakorkoli znašli  v finančni stiski, za nakup šolskih potrebščin, ter za pomoč pri plačilu izbirnih in obveznih vsebin.

Prireditev prepleteno z glasbo, modno revijo dijakinj in dijakov katere glavna tema so bili lasje, vmes pa še z dvema športnima tekmama, smo na koncu krški levi nagradili z donacijo v vrednosti 2.500 evrov. Simbolični vrednostni bon sva   predsednik LK Krško Aleksander Vegelj in tajnica Romana Anžiček predala direktorici Alenki Žuraj-Balog in predsednici šolskega sklada Svetlani Novak.

Z mislijo smo se tako pridružili i profesorjem in organizatorjem, saj smo tudi mi dodali svoj kamenček v mozaik sveta, za katerega si vsi želimo, da bi bil lepši in boljši.

Arhiv LK Krško,

srcadobrodelnosti

pomagamo

100tka

Sponzorji

Statistika obiskov

Zadetki pogledov prispevkov
31735