Lions Klub KRŠKO

Pomagamo!

Izvedba natečaja plakat miru v lionističnem letu 2016/17

V letu 2016/17 sem prevzela nalogo koordinatorke likovnega natečaja Plakat miru, ne da bi dobro vedela, v kaj se spuščam, saj prave »predaje poslov« ni bilo.
Konec meseca septembra 2016 sem vse osnovne šole v Posavju (RRA Posavje) povabila k sodelovanju na likovnem natečaju, ki sem ga podkrepila tudi z večkratnimi telefonskimi pogovor z ravnateljicami in ravnatelji ter likovnimi pedagoginjami in pedagogi. Na natečaj se je prijavilo 19 osnovnih šol. V začetku oktobra sem vsem sodelujočim osebno predala risalne liste ustreznih dimenzij za ustvarjanje likovnih del.
Do 8. 11. 2016, ko se je natečaj zaključil, je likovna dela poslalo 14 osnovnih šol. Komisija Lions kluba Krško je prejeta dela pregledala in izbrala 3, ki so naš klub predstavljala na natečaju distrikta. Poleg tega je izbrala še 14 del (z vsake osnovne šole po eno), ki smo jih prikazali na razstavi na zaključni prireditvi..
S prireditvijo 9. maja 2017 v Osnovni šoli Mihajla Rostoharja Krško smo Plakat miru za leto 2016/17 slovesno zaključili. Učenci šole so pripravili kulturni program, Lions klub Krško je podelil praktične nagrade učenkam in učencem, ki so bili izbrani, vse sodelujoče pa povabili na nagradni izlet. Na prireditvi smo podelili tudi donaciji osnovnima šolama Ana Gale Sevnica in Dr. Mihajla Rostoharja Krško kot pomoč otrokom s posebnimi potrebami.

Alenka Žuraj Balog, koordinatorica

NatP1

 

NatP3

NatP2

pomagamo

100tka

Sponzorji

Statistika obiskov

Zadetki pogledov prispevkov
51399