Lions Klub KRŠKO

Pomagamo!

LIKOVNI NATEČAJ »PLAKAT MIRU« V LIONISTIČNEM LETU 2017/18

Že v mesecu juniju 2017 smo vse osnovne šole v Posavju (RRA Posavje) povabili k sodelovanju na likovnem natečaju Plakat miru, ki je to leto v ospredje postavil bodočnost miru. Na natečaj se je prijavilo 18 osnovnih šol, svoja dela pa je do zaključka natečaja oddalo 14 osnovnih šol. Skupaj smo prejeli 78 del, ki jih je ustvarilo 59 učenk in 19 učencev.
Komisija Lions kluba Krško je prejeta dela pregledala in izbrala 14 del (z vsake osnovne šole po eno). Od teh so 3 dela naš klub predstavljala na natečaju distrikta. Z veseljem poročamo, da sta se dve od treh poslanih del uvrstili med najboljše stvaritve našega distrikta. Vsa izbrana dela smo razstavili na zaključni prireditvi.
S prireditvijo 10. aprila 2018 v Osnovni šoli Mihajla Rostoharja Krško smo Plakat miru za leto 2017/18 slovesno zaključili. Učenke in učenci osnovne šole in Glasbene šole Krško so pripravili kulturni program, Lions klub Krško je podelil praktične nagrade učenkam in učencem, ki so bili izbrani in vse sodelujoče pogostil s sladkimi in sadnimi dobrotami. Posebej smo se zahvalili tudi mentoricam in mentorjem s sodelujočih šol.
Zdaj pa nas čaka že nov izziv, Plakat miru 2018/19.
Alenka Žuraj Balog, koordinatorica
Plakatmiru
 

pomagamo

100tka

Sponzorji

Statistika obiskov

Zadetki pogledov prispevkov
32491